Bedrijven die je voorgingen

bedrijfs lezingen

 

 

 

 

“Als orthomoleculair therapeut,  was ik verrast door de presentatie die Liselore gaf, echt deskundig. Wij waren allemaal geïnteresseerd. Dat noem ik kwaliteit, dan ga je voor je passie. Toegankelijk zou je het ook kunnen noemen, maar dan wel ter zake kundig. Bovendien alles behalve saai!”

Ans van den Bergh / orthomoleculair therapeut en vrijwilliger bij Infolijn Alternatieve Geneeswijzen, 69 jaar

 

 

“Liselore gaf ons een interessante en leerzame presentatie over nutritionele geneeskunde. Ze maakt er serieus werk van, gaat in op alle vragen zonder de draad kwijt te raken en is moedig genoeg om te zeggen dat ze ook dingen niet weet. “

Hetty van Doorn / Directeur Infolijn Alternatieve Geneeswijzen

 

 

Inspiratie: Liselore gaf, als aftrap van het schrijven van ons nieuwe jaarplan, mijn collega’s en mij een introductie over orthomoleculaire geneeskunde. Kern, balans in voeding en energie beïnvloed ons totale welzijn. Door haar kennis en ervaring als organisatieadviseur samen met haar kennis van orthomoleculaire geneeskunde kon Liselore de werking van zowel het menselijke als organisatie systeem aan elkaar verbinden. Versterken wat nodig is en weghalen wat remmend werkt. Haar integrale kijk gaf ons de inspiratie om ook integraal naar het nieuwe jaar, onze businessplan én het welzijn van ons team te kijken.

Annelieke / Manager, turner | 36 jaar