In de Media

Your Elements komt geregeld in de media. Zo ben ik vaste contributer voor het online magazine Holistik. 

Op deze pagina een inspiratie overzicht. Veel artikelen zijn ook terug te vinden in het Your Elements Blog.

Veel leesplezier en inspiratie gewenst!

AmberHanning.nl

Dec 2018

Veranderen doe je zo! Navigeer met deze duurzame veranderingswegwijzer voor jouw persoonlijke groei

Amber Hanning vroeg me een gastblog te schrijven over verandering. Wat mij betreft een van de meest interessante en uitdagende elementen zowel in organisaties als in persoonlijke verandertrajecten. Daar zeg ik graag ja tegen: Dank Amber!

Het doorvoeren van een blijvende (persoonlijke) verandering kan namelijk damn lastig zijn… Herken je dat? Ben je benieuwd naar het waarom en hoe je die – vaak toch nodige – verandering wel blijvend kan doorvoeren? Ik vertel het je in deze blog: Veranderen doe je zo! 

AmberHanning.nl

Jul 2018

De leefstijl van…

 

Amber Hanning vroeg me “het hemd van m’n lijf”  over mijn leefstijl.

Super leuk: dank Amber!

Haar rubriek – de lifestyle van… – is ontstaan vanuit het idee dat we ván elkaar en mét elkaar kunnen leren. Er is niet 1 perfecte manier die voor iedereen werkt. Juist die verschillende visies maken het zo leuk en waardevol. 

Holistik 

2016 – nu: 8 artikelen

Contributer page

 

De inmiddels 7 artikelen die Liselore als contributer heeft geschreven zijn stuk voor stuk goed gelezen. Ik schrijf onder andere over: wat moeten we nou met melk? (top 10 best gelezen Holistik artikelen 2016!); plantaardige melk alternatieven; vetzuren; hooikoorts ; (kinder) allergie en eczeem en de vitaliteitscheck. 

Benieuwd? Ze zijn te vinden via bovenstaande link op Holistik óf in het Your Elements blog.

Holistik 

Apr 2016

Als je een week lang maar 1 ding mag eten…

 

Evelyn van Holistik vroeg mij en 9 andere  voedingsdeskundigen waaronder Amber Albarda en Jesse van der Velde het volgende: 

Stel,   je wordt een week lang gedropt op een eiland en mag maar één ding eten, wat zou je dan kiezen? En waarom juist dat?  Lees het hier!